Loud Festival 2012: информация за парти зоната и къмпинга

Pinterest LinkedIn +

Освен десет страхотни групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много атракции в специално обособената за целта парти зона на фестивала.

Спечели iPad с Loud Festival 2012>>

Любителите на силни усещания ще могат да се пробват в скоковете с бънджи от 50-метров кран. Гледката от такава височина със сигурност си заслужава и затова екипът на "Вертикален свят" ще предлага на феновете възможността да се качат само заради нея.

Парти зоната ще приюти и уникалното за подобно събитие метъл караоке, където всеки ще може да покаже певческите си умения напълно безплатно. Посетителите на Loud Festival 2012 ще имат на разположение още атракции като джаги, механична боксова круша и др.

Феновете ще могат да участват и в множество игри с награди и състезания, организирани от аниматорите в парти зоната. Пълната програма на състезанията ще бъде обявена в дните на фестивала. През целия период на Loud Festival 2012 ще звучи и официалното Loud радио.

Освен забавления и страхотни концерти, метъл феновете ще могат да се потопят и в метъл пазара на Loud Festival 2012. На щандовете за официален мърчандайз на групите ще могат да бъдат открити и тениските и аксесоари Loud Festival 2012.

На специализиран щанд ще се предлага голямо разнообразие от най-актуалните метъл и рок албуми, множество дискове, DVD-та и плакати. В друга тента ще могат да бъдат намерени различни дрехи, аксесоари, бижута и козметика, както и tattoo студио, в което най-запалените фенове ще могат да се сдобият с татуировка или пиърсинг.

В рамките на метъл пазара ще има и специален щанд на издателска къща "Grozen Entertainment", която стои зад амбициозния комикс проект, наречен "Бяс". Проектът включва издаване на качествени комикси, първата в България екшън фигурка и допълнителен тематичен мърчандайз.

Както вече бе обявено, Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона, разположена в непосредствена близост до сцената на фестивала. Притежателите на комбиниран фестивален билет с къмпинг ще имат възможността да разпънат палатки още на 1 юни (петък).

Вратите на Loud Festival 2012 ще отворят в 20:00 часа за удобство на къмпингуващите. За да издигнaт максимално бързо и лесно палатката си, феновете ще могат да наемат необходимите инструменти на място срещу депозит. Loud къмпингът ще разполага с тоалетни и душове, които ще са на разположение 24 часа в денонощието.

При пристигането си в къмпинга, всеки ще получи торба за отпадъци. Срещу всяка пълна торба с боклук феновете ще получават жетон за безплатна бира. Събирането на отпадъци е пожелателно, а не задължително.

Забранено е внасянето на стъклени опаковки, кенове, бутилки и храна в зоната на фестивала и къмпинга. Забранено е къмпингуването с палатка по-голяма от 4 места.

Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестиваланата зона. Паркингът на Lufthansa Technik се намира на ул. "Продан Таракчиев" (след бул. "Брюксел" вдясно, към Терминал 2), точно до складовете на ORBIT Ltd. International Forwarding & Moving, срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен билет за Loud Festival 2012.

Ниво -3 на паркинга на Терминал 2 ще бъде също резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоят ще се заплаща според тарифите на летище София.

Припомняме ви и точните часове на излизане на групите по време на Loud Festival 2012:

Събота 2 юни:

17:00 – 17:45 - Tristania
18:10 – 19:10 - Lacuna Coil
19:35 – 20:45 - Behemoth
21:10 – 22:30 - Symphony X
23:00 – 00:40 - W.A.S.P.

Неделя 3 юни:

17:00 – 17:45 - Asphyx
18:10 – 19:10 - Meshuggah
19:35 – 20:45 - Soulfly
21:10 – 22:30 - Annihilator
23:00 – 00:40 - Slayer

Билети за Loud Festival 2012 тук>>


Сподели.