Logitech ChillStream - 'бриз' за ръцете на геймъра

Pinterest LinkedIn +

Основният аргумент в спора "Конзолен или PC гейминг" е контролерът на съответната платформа. От една страна, собствениците на конзоли не се представят добре при игра на шутъри и стратегии, от друга клавиатурата на РС-то не е най-удобната за игра на екшъни. Logitech ChillStream дава на РС-то система за управление, достойна и за най-добрите конзоли.

Logitech ChillStream е типичeн геймпад с функционални бутони, но с нетипични възможности. Включва се към компютъра през USB порта и ако използвате Windows XP или Vista, операционната система го разпознава автоматично. Допълнително от сайта на Logitech или от диска с драйвери в кутията можете да инсталирате софтуер за тунинговане на функциите на ChillStream-а.

Chillstream не само че работи под Windows Vista, но дори е оптимизиран за функциите на Games for Windows Live. Централният бутон на геймпада може да бъде използван и за управление на някои от основните функции на операционната система.

Основната разлика между Chillstream и стандартните гейм контролери е вграденият в корпуса му 40-милиметров вентилатор. Той осигурява стабилна струя въздух към дланите ви и ги предпазва от изпотяване, дори по време на дълги гейм сесии.На външен вид ChillStream прилича на стандартния XBOX 360 контролер. Разполага с два джойстика, един D-pad, четири бутона - ABXY, start, select и двойка функционални бутона. Задният панел на контролера е перфориран, за да се подсигури постоянен поток от въздух към дланите.

На страничния панел на геймпада се намира бутон за контрол на скоростта на въртене на перката на вентилатора. Достъпни са три настройки - спрян, средно и силно. Когато вентилаторът се върти на пълна скорост, целият джойпад започва леко да вибрира. Друга негативна страна е, че в този режим става доста шумен.Купи от: Plesio
Сподели.