"Live From Buena Vista – The Havana Lounge" поставя рекорди

Pinterest LinkedIn +

Звездите от "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" - Julio Alberto Fernandez и Teresa Garcia Caturla, са изнесли около 400 концерта по целия свят от старта на шоуто през 2006 г. Шоуто на кубинските музиканти в София ще се състои на 6-ти февруари 2009 г. в зала 1 на НДК.

Световноизвестните музиканти Teresa Garcia Caturla и Julio Alberto Fernandez от "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" са на сцената почти всяка вечер в продължение на близо три години.

Шоуто "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" на 6-ти февруари 2009 г. в НДК е организрано от Жокер медиа и Stella Artois.

Електронни билети за шоуто "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.