Любо от ТЕ и Ани Лозанова гостуват в ТВ предаването Mист

Pinterest LinkedIn +

В поредното предаване “Мист”, този петък очаквайте наистина една голяма лудница. За пръв път ще бъде излъчен пилотния сингъл на немската индъстриъл група Рамщайн “Mein Teil”, от новият им албум “Du Bist Was Du Isst” .Освен това, в студиото ще гостуват поп-дивата Ани Лозанова и Любо от група ТЕ, които, освен че ще представят новите си парчета ще се унищожат взаимно в култовата игра за Playstation 2 – Celebrity Deathmach. Самата Ани Лозанова, пък, ще изпълни на живо новия си сингъл, но в ремикс-версията на DJ-ите от PornoBPM.

Феновете на манга културата също ще бъдат атакувани с невероятното продължение на един от най-eмблематичните за японското кино филми – Ghost In The Shell, представен от чаровната Киори.

Игрите тази седмица –THE SIMS 2 – BEHIND THE MAGIC(PC), експанжъна на адвенчъра URU(PC), GHOST HUNTER(PS2), SOUL CALIBUR(PS2) и много други предстоящи заглавия от гейм индустрията.

Зрителите ще имат и въможноста да проследят класацията на най-добрите фантастични филми на всички времна, като и да участват в среднощното приключение в мрачния и изпълнен с ужасяващи тайни свят на “THE BLACK MIRROR”.

Официален сайт на Myst:
http://www.myst.bg
Сподели.