Любимото тийн куиз шоу „Това го знам“ по БНТ с водещ Бойко Кръстанов продължава с нов сезон от 17 септември

Pinterest LinkedIn +

След изключително успешното си начало в ефира на Българската национална телевизия забавно-образователната младежка викторина „Това го знам“ с водещ Бойко Кръстанов се завръща с втори сезон на 17 септември. Най-модерната и забавна класна стая в България ще приветства учениците, които искат да покажат своите знания, всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1.

Образователното шоу „Това го знам“ продължава с пълна сила! Изисква се смелост да се покажеш в национален ефир и да играеш със знанията си, с интелекта си, с общата си култура. Отново имаме четири нива, страхотен Бойко Кръстанов и страхотни деца, които ще видим в предаването още тази неделя от 17:00 ч. по БНТ 1“, разкри Деян Веселинов, продуцент от екипа на „Това го знам“, в сутрешния блок „Денят започва“.

Освен че пробвах своите знания и възможности, с участието ми в предаването създадох и много нови приятелства“, сподели от своя страна ученикът Тихомир Гърменлиев, един от най-колоритните и забавни участници в първия сезон на „Това го знам“.

Всеки участник в „Това го знам“ започва играта с пълен набор от 6 „живота“, като в рамките на първите 3 кръга може да използва общо 3 бонуса „Пищов“, с които получава помощ от водещия. Когато участник загуби и последния си „живот“, има възможност да го възстанови и да „оцелее“ чрез т. нар. музикален бонус – „Това съм го чувал“. В шампионското четвърто ниво участниците трябва да познаят имената на максимален брой популярни български и световни личности, като видят поредица от техни снимки. Победител на финала е този участник, който е успял да натрупа най-голям брой „животи“ в актива си. В предаването „Това го знам“ могат да вземат участие ученици в 9-и, 10-и или 11-и клас на възраст между 15 и 17 г.

„Това го знам“ е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентска компания „ПАНДА ВИДЕОС“.

Гледайте „Това го знам“ всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1! За участие в предаването можете да се запишете тук: https://bnt.bg/tovagoznam.html
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.