Любимият ни сериен убиец отново е на мода! Промо на 6 сезон на "Декстър"!

Pinterest LinkedIn +

Един от най-успешните сериали в крими жанра (а също така и сред най-любимите ни) - "Декстър" (Dexter) се завръща със шести сезон в мрежата на Showtime. Неповторимият сериен убиец с неустоим чар ще подложи на прецизна дисекция "лошите момчета" в Маями от 2 октомври, а създателите на сагата отсега загатват, че ни очаква изключително интригуваща сюжетна линия.

Макар и неофициално, подочухме, че любимата сестра на Декстър - Деб най-сетне ще разбере за двойнствения му живот, но какво точно ще се случи оттук нататък, тепърва ще разберем.

Титулярът Майкъл Си Хол (Michael C.Hall) превзема екрана след претърпяната химиотерапия (стискаме палци всичко с него да е наред и за в бъдеще), а освен добре познатите Дженифър Карпентър (Jennifer Carpenter), Дейвид Заяс, Лорен Велес (Lauren Velez), в каста се включват и няколко нови имена.

Това са младият Колин Ханкс (Colin Hanks), познат от филми като "Кинг Конг" и The House Bunny, но далеч по-интересен с факта, че е син на Том Ханкс, Ейми Гарсия (Aimee Garcia) като сестрата на сержант Батиста, както и рапърът Mos Def.

И докато усещаме как дните до октомври се нижат твърде бавно, ви предлагаме промото на официалния шести сезон на "Декстър". Надяваме се да не сме нарушили закона!


Сподели.