Липсва ви Jenna Jameson?! Носете уханието й винаги със себе си

Pinterest LinkedIn +

Бившата порно звезда Джена Джеймисън (Jenna Jameson) пусна на пазара свой собствен парфюм. Новата ароматна линия се нарича "Heartbreaker by Jenna".

Според актрисата, тя е предназначена за жени на всякаква възраст, които просто имат желание да се чувстват винаги сексапилни. Мотото на линията е "Life's short. Break all the hearts you can..".

Парфюмът ще се предлага на пазара във варианти от 15, 50 и 100 милилитра, като цената съответно варира от 10 до 50 долара за флакон. Като допълнение Джена предлага също и лосион за тяло и плажно масло "Heartbreaker".


Jenna broke all the hearts she could...

След оттеглянето си от порнобизнеса Джена Джеймисън се пробва като актриса в хорър комедията "Zombie Strippers", в който си партнира с Робърт Енглънд (Robert Englund), по-известен на феновете с превъплъщението си в култовия Фреди Крюгер.

След това тя се отдаде на работа по автобиографичния си филм "How to Make Love Like a Porn Star" (в ролята й се очаква да се въплъти секссимволът Скарлет Йохансон). Същевременно Джена се отдаде и на семейния живот и в момента е бременна от съпруга си - боксьора Тито Ортис (Tito Ortiz) с близнаци.

Сподели.