Linkin Park - Road to Revolution: Live at Milton Keynes

Pinterest LinkedIn +

Новият проект на американската група Linkin Park е озаглавен "Road to Revolution: Live at Milton Keynes". Компилираният пакет от CD и DVD, включва 18 от най-големите хитове на групата, записани на живо.

Албумът показва шоуто на Linkin Park от 29 юни 2008 г. в Milton Keynes National Bowl по време на европейската част от последното турне на бандата - Projekt Revolution.

"През последните няколко години сме направили повече от двеста концерта от Projekt Revolution пред стотици хиляди фенове и докато всяко шоу беше специално, това в Milton Keynes стана едно от най-запомнящите се", казва ко-вокалистът на Linkin Park - Chester Bennington.

"Беше една от онези нощи, когато групата и публиката стават едно цяло и ние искаме да споделим това преживяване с всички фенове, които не бяха там", допълва музикантът.

Комплектът CD и DVD включва микс от нови песни, сред които сингъла "Leave Out All The Rest", класически парчета като "Breaking The Habit" и "Crawling", както и две специални изпълнения - "Jigga What/ Faint" и "Numb/Encore" с участието на Jay-Z.


Траклист:

1. One Step Closer
2. From The Inside
3. No More Sorrow
4. Given Up
5. Lying From You
6. Hands Held High
7. Leave Out All the Rest
8. Numb
9. The Little Things Give You Away
10. Breaking the Habit
11. Shadow of the Day
12. Crawling
13. In the End
14. Pushing Me Away
15. What I've Done
16. Numb/Encore (featuring Jay-Z)
17. Jigga What/Faint (featuring Jay-Z)
18. Bleed it out

Разпространява Орфей Мюзик/ Warner Music International
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.