Линдзи Лоуън гола пред обектива на Брайън Адамс

Pinterest LinkedIn +

Знаете ли с какво е интересна тази снимка на Линдзи Лоуън?!

Не, не с това, че актрисата демонстрира природените си прелести, с това вече отдавна сме свикнали. Любопитното е, че всъщност този кадър от новото издание на  L'Uomo Vogue е дело на Брайън Адамс.

Същият този Брайън Адамс, чийто глас все още може да разчувства и най-ледените сърца с прочутите си балади. Рок звездата е един от малцината в бранша, които освен, че се справят добре с китарата и микрофона, го правят не по-зле и с фотоапарата.

Той е запален фотограф и често снима сесии за различни модни издания, а също така и такива към различни музикални албуми като например тази към Dangerous And Moving на руския дует ТАТУ.

Иначе новият брой на L'Uomo Vogue включва още редица снимки на популярни личности от света на шоубизнеса, заснети от не по-малко популярни имена като Петер Линдберг и Джеф Бъртън. Пред обектива им застават моделите Естела Уорън, Дафне Гинес, актрисите Никол Кидман, Даян Крюгер, Паз Вега и още много, много други.

Можеш да ги видиш тук >>
Линдзи Лоуън за Елeн фон Унверт>>
Най-горещите сесии на Линдзи Лоуън>>

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.