Лиляна от Big Brother се съблeче за Playboy

Pinterest LinkedIn +

Пловдивчанката Лиляна Ангелова, станала известна като една от съквартирантките в третия сезон на Big Brother, е звездата от корицата на новия февруарски Playboy.

Фотосесията на Лиляна е реализирана от Васил Къркеланов в луксозен столичен SPA-център. Статията, придружаваща изискано-еротичните снимки, прави кратък анализ на представянето на красивата брюнетка в къщата на Big Brother.

Традиционната годишна класация на списанието Top 10 BG Playboys представя мъжете, чийто лайфстайл и популярност сред нежния пол са ги превърнали в обект на завист и пример за подражание за мнозина.


Лиляна Снимка: Playboy

4-страничен репортаж "Сексът и градът", изпратен от Нели Карагьозова от Лас Вегас, е посветен на най-голямото изложение на еротичната индустрия в света – AVN Expo. Репортерката на Playboy е направила и кратки интервюта с две от легендите на шоубизнеса за възрастни: популярната актриса и продуцент Джена Джеймсън и актьора-ветеран Ранди Уест.Традиционните интервюта във февруарския Playboy са с Иван и Андрей от "Сблъсък", които разказват подробности и за новото риалити-шоу Music Idol, и с холивудската звезда Самюъл Джаксън ("Криминале").

В рубриката "Паралели" един на друг са противопоставени заклет левскар и заклет цесекар – журналистите Томислав Русев и Георги Атанасов.

Сподели.