Лили Колинс с главна роля в режисираното от Брайс Далас Хауърд видео на M83 - Claudia Lewis

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса Лили Колинс – дъщеря на Фил Колинс и изпълнителка на главната роля в лентите Mirror Mirror и Abduction – е мистериозно момиче със синя коса и необикновени способности в новото видео на френската електро дриймпоп банда M83.

Филмираната песен Claudia Lewis не е издавана като сингъл и не е нова. Тя произлиза от шестия студиен албум на M83 - Hurry Up, We're Dreaming, издаден през есента на 2011 г.

Инициативата за създаването на клипа към нея е на MTV и поредицата Supervideo, даваща среща на известни режисьори и актьори, чрез чийто креативен талант се визуализира музиката на техните любими артисти (такова е и видеото към Our Deal на Best Coast с Клои Мориц, режисирано от Drew Barrymore, както и това към Go Outside на Cult с Ема Робъртс и Дейв Франко, режисирано от Patrick Hoelck).

В случая името на Лили Колинс далеч не е единственото, с което Claudia Lewis привлича вниманието. Режисьор на видеото е дъщерята на Рон Хауърд и изпълнителка на главната роля в The Village на Найт М. Шиямалан - Брайс Далас Хауърд, участваща още в The Help и The Twilight Saga.

Любимият на Колинс в романтичната sci-fi история, вдъхновена от научнофантастичния филм от 1976 г. Man Who Feel to Earth с Дейвид Бауи, е Израел Брусар, партниращ на Ема Стоун, Кати Чанг и Клеър Джулиън в лентата на София Копола The Bling Ring, вървяща по екраните в момента.


Сподели.