Лили Иванова и Васил Найденов в журито на новото музикално реалити Bailando

Pinterest LinkedIn +

Гранд примата на българската естрада Лили Иванова е най-спряганото име за участие в журито на новото музикално шоу по Нова телевизия - "Байландо".

Макар информацията все още да не е потвърдена, слуховете са, че Лили вече е приела офертата да оценява изпълненията на участниците в предаването и ще я гледаме в едно ново амплоа от есента.
 
Като се има предвид, че публичните изяви на родната естрадна легенда се "броят на пръстите на едната ръка", подобен ход от страна на организаторите би бил голям коз за рейтинга на шоуто. В "Байландо" се очаква тя да си партнира с друго голямо име в българската музика - Васил Найденов.
 

Обикновено други оценяват Лили, този път ще е обратното...
 
Освен с певчески изяви, предаването ще забавлява зрителите и с танцувална част, която ще оценяват вече познати лица - Галена Великова и Нешка Робева, натрупали опит в журирането по време на Dancing Stars и VIP Dance.
 
Форматът пък е сравнително непознат в България - той носи оригиналното заглавие Bailando por un Sueno и е мексикански по произход, затова е популярен най-вече в Латинска Америка.

 
По всяка вероятност ще подпомага благотворителни каузи, поне ако съдим по излъчваните реклами, в които един от участниците подкрепя борбата срещу рака, а друг се бори срещу церебралната парализа. Няма яснота и дали в шоуто ще участват родни знаменитости или средностатистически българи, но и това се очаква да се разбере до броени седмици...
Сподели.