Лиъм Нийсън с главна роля в нов криминален екшън

Pinterest LinkedIn +

Лиъм Нийсън (Liam Neeson) ще играе главната роля в адаптация на криминалния роман A Walk Among Tombstones от Лоурънс Блок (Lawrence Block). Режисьор на лентата пък ще е Скот Франк (Scott Frank), режисирал криминалния трилър "Пазачът" (The Lookout) от 2007 г.

Историята се фокусира върху бивш полицай, имащ проблеми с алкохола, който разследва отвличането на съпругата на наркобос.

Снимките се очаква да започнат през февруари 2013 г., а продуценти на филма ще са Майкъл Шамбърг и Стейси Шер, които работят с Дани Де Вито и неговата компания Jersey Films.

Номинираният за "Оскар" Нийсън е сред най-търсените актьори в последните години. През 2012 г. той участва в цели четири ленти, като сред тях е и последната част от трилогията за Батман на Кристофър Нолан (Christopher Nolan) – "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises).

Освен това, през октомври ще е премиерата на "Твърде лично 2" (Taken 2) – продължение на екшъна, в който актьорът влезе в ролята на пенсиониралия се агент на ЦРУ – Брайън Милс.

Сподели.