Лиъм Хемсуърт проговори относно случващото се с Майли Сайръс

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителят на главната роля в трилъра Paranoia и един от най-търсените актьори от новото поколение в Холивуд - Лиъм Хемсуърт - най-после направи публичен коментар, свързан с бившата му годеница Майли Сайръс, която е "обсебила" медийното пространство и интернет и най-вероятно ще оглави предстоящата класацията на Google - Zeitgeist 2013.

Двамата обявиха, че са разтрогнали годежа си и са приключили връзката си през септември 2013 г. след месеци на упорити спекулации по темата.

Наскоро Хемсуърт произведе пикантна новина по свой адрес, след като бе хванат от папараци да се целува с мексиканската актриса и певица Еиса Гонзалес. Сега самият актьор опроверга твърденията, че е започнал нова връзка, казвайки в интервю за Extra TV, че няма жена до себе си, и засвидетелства подкрепата си на Майли Сайръс с думите: "Извънредно щастлив съм за целия този успех, който я споходи!"

20-годишната изпълнителка на хитовете We Can't Stop и Wrecking Ball, от своя страна, направи равносметката, че "понякога трябва да се разделиш с човека, с който си, за да се почувстваш наистина щастлив сам със себе си" и сподели, че е "обсебена от усещането да е сама" и "да се вслушва във вътрешния си глас".

Сподели.