LG KU990 Viewty - професионални фото-възможности в телефон

Pinterest LinkedIn +

Ако съществуваше награда за възможно най-нестандартно име на телефон, LG Viewty определено щеше да грабне първото място. Но като оставим настрани факта, че креативният отдел на компанията е бил в авторска безизходица, това е един от най-новаторските и функционални GSM-и на пазара в момента.

Първоначално не може да се избегне сравнението между LG Viewty, LG Prada и разбира се - iPhone. И трите разполагат с гигантски тъчскрийн, доминиращ на предните им панели, но за разлика от останалите, Viewty-то не е нито имиджов телефон, нито музикално- мултимедиен. Той е комбинирано бизнес/имидж решение и разполага с най-добрата камера. В момента все още доминира сегментът на камерафоните.

Камерата е с високопроизводителна 5MP матрица и опция за записване на видеопоток със скорост от 120fps кадъра в секунда. Хардуерно и софтуерно, тя е подплатена от опции за изчистване на изображението, премахване на шума при снимки на слабо осветени обекти, автофокус и стабилизация на изображението, както и силна ксенонова светкавица.След като заснемете серия от снимки или видеоклипове, можете да "вържете" телефона директно към плазмения си монитор или дисплей. Преди това можете да подредите снимките в слайд-шоу или да пренаредите и монтирате клиповете, добавяйки различен текст и ефекти. Директно можете да качите създадената мултимедия в интернет на сайтове, като YouТube или Flicr.

Viewty е с поддръжка на 3.5G мобилните мрежи и се възползва от 3.6Mbps HSDPA връзка, позволяваща видеоразговори при съответното покритие. Освен това, е чудесен медия плейър, като поддържа дори рядко срещания DivX decoder формат. Интерфейсът му на управление доста напомня този на LG Prada, въпреки че му липсва ултра елегантния дизайн на имиджовия телефон. Менютата в операционната система са флаш базирани и реагират бързо на команди.

Всички функции на телефона се управляват посредством стилус, директно на дисплея му. При писане на съобщения или mail можете да използвате виртуалната QWERTY клавиатура.

Въпреки голямата камера, телефонът тежи 112 грама е е дебел 15 милиметра. В режим на изчакване батерията му издържа до впечатляващите 430 часа, но дори при постоянна употреба за разговори, снимки и слушане на музика, можете да изкарате до два дни с едно презареждане.Технически характеристики:
Име: LG KU990 Black

Размери: 103.5 x 54.4 x 14.8 mm
Тегло: 112 g
Батерия: Li-Pol
Дисплей: 256.000 цвята
Памет: 100 MB вградена; microSD
Камера: 5.0 Megapixels, 2592x1944 pixels, автофокус, запис на видео
Допълнителни характеристики: Радио; MP3 player; Bluetooth с A2DP
3G; Tv Out; Синхронизация с PC


Купи от: Plesio
Сподели.