Леонардо ди Каприо и Тоби Магуайър - приятелство за пример

Pinterest LinkedIn +

И Леонардо ди Каприо (Leonardo diCaprio), и Тоби Магуайър (Tobey Maguire) са перфектен пример за успешна кариера в Холивуд.

Tова, което повечето хора не знаят е, че двете звезди са пример и за перфектно приятелство – такова, каквото в света на известните личности рядко се постига.

Всеки един от тях определя другия като "човек, без който животът ми никога не би бил същият" и заявява, че връзката помежду им ще е такава до края на дните им. Двамата се запознават през 1993 година, когато Ди Каприо впечатлява с главната роля в драмата "Животът на момчето" (This Boy’s Life), в която си партнира с Робърт де Ниро (Robert de Niro), а Магуайър е избран за малка роля в лентата.


По-късно те отново играят заедно – в скандалния и неразпространен в САЩ "Кафе Донс План" (Don’s Plum), като именно общите им усилия водят до забраната за прожектиране на филма. И Лео, и Тоби се притесняват, че филмът е прекалено брутален и би навредил на имиджа им.

Днес, Ди Каприо и Магуайър са неразделни и често могат да бъдат засечени заедно на двубой от NBA или просто докато разпускат в McDonalds в Лос Анджелис.

Сподели.