Леонардо Ди Kаприо е Великият Гетсби! Виж дебютен трейлър на The Great Gatsby

Pinterest LinkedIn +

Година след като влезе в кожата на основателя на ФБР Джон Едгар Хувър - една от най-противоречивите личности в съвременната американска история, получавайки номинация за Златен глобус, в края на тази година Леонардо Ди Kаприо ще може да бъде видян в друг емблематичен образ, макар и художествен - този на Джей Гетсби от класиката Великият Гетсби на Ск. Фицджералд, с чиято най-нова кино адаптация в 3D формат се зае австралийският режисьор Баз Лурман (Moulin Rouge).

Лентата ще излезе по големите екрани по Коледа на 2012 г., но вече може да бъде видян нейният пилотен трейлър, за чийто саундтрак са използвани парчетата No Church In The Wild на The Throne (Kanye West & Jay-Z) и Love Is Blindness и U2 в интерпретация на Джак Уайт.

Освен трикратно номинираният за Оскар любимец на Мартин Скорсезе, в The Great Gatsby участват Кери Мълиган (Carey Mulligan), Джоел Едгартън (Joel Edgerton), Исла Фишър (Isla Fisher), Тоби Магуайър (Tobey Maguire). Снимките на филма се състояха в Fox Studios в Сидни, Австралия, в периода септември 2011 г. – януари 2012 г., а бюджетът му е от порядъка на 125-130 млн. щатски долара.


Сподели.