Легенда на "Манчестър Юнайтед" се среща с феновете си в Търново

Pinterest LinkedIn +

На 10 и 11 ноември в град Велико Търново ще гостува една от запомнящите се легенди на "червените дяволи" – Лий Мартин. Поводът за посещението е седмият Национален събор на феновете на "Манчестър Юнайтед" в България.  Мартин ще сподели вълнението на най-верните фенове на английския отбор от провеждащата се по време на неговото гостуване футболна среща "Манчестър Юнайтед" – "Манчестър Сити".

Подготвени са изненади и атракции за един от идолите на "червените дяволи". В чест на Лий Мартин феновете са организирали извънредно провеждане на аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина". Част от програмата на събора е и представянето на първата официална автобиография на българския футболист Димитър Бербатов "По моя начин", както и на книгата "Манчестър Юнайтед". Историята на един велик футболен клуб в 10 мача", в която е описана и емблематична битка на терена на самия Лий Мартин.

Лий Мартин е четвъртата легенда на английския тим, която гостува в България по покана на родния фен клуб на "Манчестър Юнайтед". Норман Уайтсайд, Алекс Степни и Артър Албистън са останалите имена, с които българските запалянковци са се срещали на живо. Традицията да се канят бивши легенди и настоящи звезди от английския отбор ще продължи, обещават от фен клуба.

Сподели.