"Ледена епоха 4": дебютен трейлър

Pinterest LinkedIn +

Една от най-любимите и касови анимационни поредици - "Ледена епоха" (Ice Age), в най-скоро време ще зарадва почитателите си с четвърта серия, озаглавена Ice Age: Continental Drift.

20th Century Fox разпространи в интернет първи трейлър на филма, с чиято реализация е натоварен тандемът Стийв Мартино (Steve Martino) и Майк Търмиър (Mike Thurmeier), а както и досега, любимите ни герои - Сид, Мани, Диего и компания, ще бъдат озвучени от звездите Рей Романо (Ray Romano), Куин Латифа (Queen Latifah), Джон Легуизамо (John Leguizamo) и Денис Лиъри (Denis Leary).

По последна информация, Ice Age: Continental Drift ще се появи по световните киносалони на 13 юли 2012 година, което означава, че комедията ще влезе в директен сблъсък за челните места в боксофиса с блокбъстъра на Sony - "Спайдърмен" (3 юли), както и с поредния "Батман" на Warner Bros. (20 юли).

Като имаме предвид обаче, че трите части на "Ледена епоха" донесоха приходи съответно - 383, 655 и 884 млн. долара, определено ни чака доста впечатляваща битка.

Сподели.