Lauryn Hill изнервя феновете си

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Лорън Хил (Lauryn Hill) от Fugees сериозно изнерви многобройните си фенове, като ги накара да я чакат три часа, съобщава The Daily Mail.

Бившата вокалистка на Fugees е трябвало да изнесе концерт в Лондон в 20:00 ч., но малко колебливост е довела до изместване на началото на представлението до 22:40 ч. Причината ли? Лорън не могла да прецени какво да си облече.

Когато в края на краищата се появила на сцената – пред дюдюкаща и хвърляща пуканки публика – тя обявила: "Имам проблем с нерешителността си. Ужасно ми е трудно да реша какви дрехи да облека – това е женска особеност."

Но това не е никакво извинение и поканата й към феновете да станат да потанцуват съвсем не била посрещната с ентусиазъм. Естествено, доста от тях са си тръгнали недоволни – един от тях е споделил: "Направо е срамота. Платих си за цял концерт, а не за някакво половинчато появяване, при това с три часа закъснение. Сега е толкова късно, че дори не мога да си стигна до нас."

В името на точността следва да се отбележи, че когато Лорън все пак се качила на сцената, е била облечена в старомодна дантелена блуза и дълга вечерна пола.

Сподели.