Lara Croft and the Temple of Osiris излиза "скоро" за PS4, Xbox One и PC

Pinterest LinkedIn +

Оставайки в сянката на многото големи анонси, направени в рамките на E3 2014, в това число този на Rise of the Tomb Raider, обявената пак там Lara Croft and the Temple of Osiris е първото от двете предстоящи заглавия от касовия франчайз, което ще се появи на бял свят "съвсем скоро".

Подобно на издадената през 2010 година Lara Croft and the Guardian of Light, Temple of Osiris се явява digital-only spin-off на поредицата, в която всички първостепенни части са брандирани с името Tomb Raider.

Играта се разработва за PC, Xbox One и PlayStation 4 от екип на Crystal Dynamics и отново ще бъде реализирана с участието на актрисата Кийли Хоус, която озвучи Лара Крофт в Tomb Raider: Legend, Anniversary, Underworld и Lara Croft and the Guardian of Light. И пак в духа на Guardian of Light Temple of Osiris ще предложи на играчите кооперативен изометричен екшън, но с подобрена визия и капацитет от четирима играчи.

Главният дизайнер на играта Уилям Керслейк издава, че пъзелите в нея ще варират като мащаби спрямо броя на играчите, които си партнират, използвайки нова механика с динамична функция.

Сподели.