Lara Croft and the Guardian of Light вече е безплатна в Core Online

Pinterest LinkedIn +

Издадената през 2010 г. Lara Croft and the Guardian of Light е поредното заглавие, добавено в каталога на Core Online – платформата на Square Enix, предлагаща на геймърите възможността да играят игри безплатно, директно през браузер.

Guardian of Light вече е достъпна за игра през Chrome, Firefox и IE, подобно на Hitman: Blood Money и Mini Ninjas, а съгласно плановете на Square Enix в скоро време ще бъдат добавени и Tomb Raider Underworld, и Gyromancer.

Core Online стартира в края на лятото и залага на сравнително непопулярния към момента комбиниран модел на монетизация чрез реклами и такси. Избирайки да заплащат определени суми, потребителите могат да се отърват от рекламите, в случай че опцията да играят дадено заглавие безплатно, но с прекъсвания за излъчването на реклами, се явява незадоволителна.

По-рано тази година, след дълго отлагане и близо година след появата й в App Store, Lara Croft and the Guardian of Light излезе и в Google Play Store, но само за три устройства - Xperia S, Xperia ion и Xperia PLAY.

Влизайки в ролята на култовата героиня, играчите се впускат в изометрично преживяване, споделено от майски войн на име Тотек.

Сподели.