Lady Gaga: Това, което плаши мъжете, с които излизам, не са парите, а умът ми!

Pinterest LinkedIn +

Lady Gaga е лицето на първия за 2012 година брой на популярното американско месечно списание за култура, мода и политика Vanity Fair, акцентът в който е интервюто й за медията, взето от Лиса Робинсън.

В него 25-годишната поп звезда, обявена от Forbes за най-влиятелната личност на изминалата година, чийто втори студиен албум - Born This Way, излезе на 24 май 2011 г. и за половин година продаде над 8 млн. копия в цял свят, донасяйки й три номинации за Grammy, разкрива фрагменти от личния си живот и анализира интимните си връзки (според последните слухове, тя се среща със звездата от "Дневниците на вампира" Тейлър Кини).  

"Никога досега не съм се чувствала истински обичана от човек, с когото съм била. За мен е невъзможно да си представя какво представлява щастието от това да си с някой", споделя Lady Gaga, която пропагандира равнопоставеността между хората с хомосексуална ориентация от самото начало на кариерата си и е считана за гей икона.

Скоро след рилийза на The Fame тя разкри, че е бисексуална, а в настоящото интервю за Vanity Fair казва още:

"Говоря откровено и ето какво ме вълнува от една година насам: когато съм в конфликт с някого, с когото имам връзка, си мисля: Какво биха си помислили феновете ми, ако знаеха за това, което се случва? Как би се отразило това на отношението им към работата ми, към мен самата, в качеството ми на жена, ако знаеха, че допускам това да продължава? И тогава си тръгвам.

Имам този ефект върху хората, че винаги всичко започва чудесно, в началото на връзката ми с даден човек, който също е творец, или е креативен по свой си начин, всичко е като в приказки с еднорози и дъги... и след това ме намразват. Може би е някакво съревнование от типа "чий е по-голям"? Ако седна зад пианото и напиша нова песен набързо и след това я изсвиря, те се вбесяват от това колко бързо и без каквито и да било усилия се е получило. Това съм аз и не смятам да се извинявам никому за това. Но мога да кажа, че е ужасно и грозно, когато някой, когото обичаш, ти издаде присъда, че никога няма да си достатъчно добър за когото и да било.

Имаше един мъж, който ми каза: Ще си умреш сама в огромна къща, която ти е чужда, с всичките си пари и хитови записи, но съвсем сама. Дори и тогава, обаче, с риск да прозвучи малко в стил Холмарк, в подобни стресиращи и мъчителни моменти, аз си казвам – само гледай! Може би всичко идва оттам, че се срещам с творци. Според мен, не парите ми са това, което ги плаши. А умът ми!

Gaga разкрива още, че вече няколко пъти, след като напуска даден човек, той й предлага брак, давайки следния коментар: "Колко ши**но романтично, задник! Ама разбира се, сложи пръстен на пръста ми и всичко ще се оправи. Мога да си купя ши**н пръстен и сама!"

Интервюто с Lady Gaga и фотосесията, дело на Ани Лейбовиц, включени в януарския брой на VF, са осъществени по времето на снимките на видеоклипа към петия й сингъл от Born This Way - Marry The Night, определян от самата нея като "автобиографичен" и "разказ за най-ужасния ден в живота ми".

Плавайки на борда на ферибота от Манхатън за Стейтън Айлънд, където в периода 10-17 октомври е реализиран снимачният процес на клипа, тя е облечена в рокля на Александър Маккуин и носи обеци на Кенет Джейн Лейн. Роклята в цвят кокларош, с която позира за корицата на списанието, е на Версаче.


Сподели.