Lady GaGa ще е наемен убиец в Kill Bill 3 на Тарантинo

Pinterest LinkedIn +

На хоризонта се задава един наистина убийствен тандем. Не вярвате?! Какво мислите за тандема "Lady GaGa - Куентин Тарантино (Quentin Tarantino)"?!

След зашеметяващото видео към парчето с колежката й Бийонсе (Beyonce) - Telephone, сега скандалната поп звезда се гласи да изиграе наемен убиец в продължението на култовата крими сага Kill Bill, която и без това е пълна с доста разнородни и атрактивни персонажи.

Героинята й ще носи доста нестандартния (но пък съвсем нормален по собствените й стандарти) прякор - Pussy Wagon и ако се доверим на досегашните изяви на GaGa, най-вероятно ще се премени в не по-малко зашеметяващи и ексцентрични тоалети във филма.

И тъй като държим да уточним, че това не е слух, а реалност, го потвърждаваме с думите на самия режисьор (от който всъщност и излезе новината) в интервю за MTV.

Тарантино заяви, че е сред най-горещите почитатели на поп звездата и обожава не само музиката й, но й собствената й персоналност. Разбира се, някои не биха използвали думата "персоналност", тъй като Lady GaGa от мнозина е определяна като пълна откачалка, но пък ние сме точно от този тип нейни заклети фенове, за които всичко, което тя прави си е висша форма на изкуство.


Oще някой да смята, че тези двамата не си подхождат?!

А представете си какво би се получило, когато нейното изкуство намери допирна точка с това, което прави Тарантино?! Вече ви го казахме - това наистина ще е нещо убийствено...

Куентин Тарантино - една наистина "гадно копиле"  >>

Най-горещите и скандални сесии на Lady GaGa  >>
Нов стриптийз от Lady GaGa - za Q Magazine >>
Новият fashion стил на Lady GaGa >>
Хензел, Гретел и Lady GaGa - za Vogue Magazine >>
Lady GaGa - скандална и зловеща за Out Magazine >>
Най-ексцентричните визии на Lady GaGa >>

Сподели.