Lady Gaga пусна кънтри ремикс на Born This Way

Pinterest LinkedIn +

В седмата си седмица на върха на американската класация за сингли - Billboard Hot 100 с хита Born This Way, предшестващ появата на едноименния й нов албум, Lady Gaga издаде кънтри ремикс версия на парчето, която вече е широко разпространена в мрежата.

Продуцент на Born This Way (The Country Road Version) е Фернандо Гарибей (Fernando Garibay) - музикалният директор на втория студиен албум на Lady Gaga, който трябва да се появи на 23 май, и копродуцент на оригиналната версия на сингъла. Други три негови ремикс версии, дело на Chew Fu, LA Riots и DJ White Shadow, излязоха в дигитален сингъл формат в iTunes на 15 март.

Заглавието на сингъла - Born This Way The Remixes, Pt. 1., подсказва, че предстои да бъдат издадени и други ремикси на парчето, за чийто наследник като втори официален сингъл от албума е избрана песен на име Judas (Юда).

И докато все още не е ясно дали кънтри версията нa Born This Way ще бъде филмирана с нов видеоклип, подхождащ на този жанр, за което се спекулира във форумите на звездата, самата Lady Gaga обяви, че ще направи режисьорския си дебют, снимайки видеоклипа към Judas заедно със своята хореографка Лореан Гибсън (Lorraine Gibson). Парчето е продуцирано от RedOne и ще бъде издадено на 8 май.


Сподели.