Lady Gaga пуска собствен парфюм - Fame

Pinterest LinkedIn +

Първият парфюм на Lady Gaga е наречен Fame (Слава) и ще бъде подходящ както за жени, така и за мъже, обяви самата изпълнителка чрез своя Twitter.

"Моят парфюм бе създаден като ухание за жени, но много от моите гей приятели го носят", заявява 26-годишната поп звезда, която по-рано бе описала уханието на Fame като съчетание от "кръв и семенна течност".

Съставките му, всъщност, включват тигрова орхидея, беладона, шафран, медени капки, праскова и тамян, а това, по което се отличава в най-голяма степен от всичко останало на пазара, е цветът му – докато е в своя кристален флакон със златни орнаменти, Fame представлява черна течност. Щом бъде разпръснат, той става прозрачен, като всеки друг парфюм. По думите на Gaga, цветът му изразява "черната душа на славата".

Fame се очаква на пазара по някое време това лято, точно четири години след появата на дебютния й студиен албум – The Fame, чиито продажби към момента надхвърлят 15 млн. копия. През септември т. г. Lady Gaga ще разкрие заглавието на своя трети студиен проект и отново ще бъде корица на сп. Vogue като част от кампанията, с която ще промотира парфюма.

Само преди месец на пазара излезе първият парфюм, Truth or Dare By Madonna, и на Кралицата на попа, Madonna, с която Lady Gaga е сравнявана от самото начало на кариерата си.

Сподели.