Lady Gaga отново влезе в конфликт, този път с Calvin Harris

Pinterest LinkedIn +

Напоследък се забелязват две интересни тенденции - модерно е да си в конфронтация с Lady Gaga и спорът ви да се случва в Twitter. След гневните туитове, които ексцентричната звезда си разменяше с южноафриканската рап група Die Antwoord, сега дойде време за Twitter спор с електронния диджей Calvin Harris, който, за щастие, завърши положително.

Поводът за спора е интервю за сутрешния блок BBC Breakfast, в което Calvin Harris разказва, че преди време е получил предложение за работа с певицата, което обаче отхвърлил заради друг проект с Dizzee Rascal, а и освен това парчетата, които му изпратили, не били по неговия вкус.

В отговор на това, Гага пише в Twitter: "Дори имейл не съм ти писала, Калвин Харис... Предполагам, че е трудно да повярваш, че пиша и продуцирам собствената си музика. Защото съм жена и не знам нищо за EDM (Electronic Dance Music), нали?"

Вместо да продължи спора обаче, Calvin Harris побърза да обясни на певицата, че й е почитател, а предложение наистина е имало, но то е било от лейбъла на Гага. Конфронтацията приключи, след като певицата прие извиненията на продуцента.

Сподели.