Lady Gaga и Тони Бенет на корицата на Parade Magazine (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Най-новата дуетна двойка в музикалния шоубизнес – Тони Бенет (Tony Bennett) и Lady Gaga – е на корицата на най-новия брой на списание Parade.

В интервюто, поместено в изданието, джаз легендата и 28-годишната изпълнителка коментират приятелството си, Lady Gaga споделя дали вече е готова да създаде свое семейство, а Тони разкрива какви уроци е научил от талантливата певица.

През 2011 г. изпълнителите пуснаха своето дебютно дуетно парче The Lady Is a Tramp, което събра над 15 млн. гледания в YouTube, а на 23 септември 2014 г. на пазара излиза и албумът им Cheek to Cheek.

"Срещнахме се на благотворителен концерт. Тогава за пръв път чух Lady и не можах да повярвам на реакцията на публиката. Отидох зад сцената и я видях с родителите й. Първото нещо, което й казах, беше: Хайде да направим албум. И тя каза: ОК", спомня си Тони.


На снимачната площадка на клипа към хитовата си песен You and I певицата се запознава с актьора Тейлър Кини, с когото са заедно вече три години.

"Чувствах, че съм готова за семейство, защото мислих, че вече съм приключила с хаоса в живота си. Но когато започнах да прекарвам повече време с Тони, всичко стана по-просто, по-чисто и по-перфектно. Нужно ми е още време, преди да се установя и да имам деца. Просто искам да пея."


"Никой не комуникира по-добре с феновете от нея. Вярвам на публиката и съм много впечатлен", откровеничи Тони.


Сподели.