Lacuna Coil издават нов албум с кавър на Depeche Mode

Pinterest LinkedIn +

В началото на април на бял свят ще се появи четвъртият дългосвирещ студиен албум на италианската група Lacona Coil. Работата по "Karmacode" вече е приключила, а финалният траклист подреден - 13 композиции, последната от които кавър версия на "Enjoy The Silence" на Depeche Mode.

"Сигурна съм, че не ви е трудно да си представите колко развълнувани сме от това, че съвсем скоро целия свят ще чуе новия ни материал", казва вокалистката на групата Кристина Скабия (Cristina Scabbia), цитирана в официалния фен сайт на Lacuna Coil. В него е публикуван и окончателния траклист на "Karmacode".

"Когато това стане, всеки ще има възможността да чуе колко е израстнала бандата в музикално отношение в последните няколко години. Вече нямам търпение да изсвирим наживо новите песни. Със сигурност тонове енергия ще бликат от сцената тази (2006) година."

"Отне ни доста време да създадем този албум, но вече мога да кажа, че това са най-добрите песни, които сме правили някога!", добавя китаристът Кристиано Мильоре (Cristiano Migliore). "100% съм сигурен, че феновете ще се влюбят в музиката ни така, както аз се влюбих в художествено оформление, което Asterik направи за "Karmacode".

Първият сингъл от "Karmacode" e "Our Truth", чиято промоция е насрочена за 10 януари. Тогава ще излезе очакваният със засилен интерес от рок феновете саундтрак към вампирския екшън "Underworld: Evolution", в който песента е включена наред с такива на My Chemical Romance, Slipknot, Meat beat Manifesto, Cradle Of Filth, Atreyu и др.

Видеото към нея е заснето в Лос Анджелис от Fort Awesome - нов и многообещаващ режисьорски тандем.
"Преживяването от снимките беше страхотно, определено", казва Кристина. "И ние, и екипът работихме при 100% концентрация от изгрев до залез слънце на холивудските хълмове и след всичко, което се изприказва и направи вярваме, че се получи истиснки шедьовър, който всеки ще хареса."

През 2006 г. Lacuna Coil ще концертират активно в хода на продължително турне, подкрепено от утвърдена рок група, която все още не е официално обявена, както и самите дати, включени в него.

Сподели.