Kylie Minogue ще се появи пред публика в Лондон

Pinterest LinkedIn +


Певицата Кайли Минуог (Kylie Minogue) се приготвя за първата си обществена поява, откакто през май 2005 г. стана ясно, че страда от рак на гърдата.

Възстановяващата се Кайли ще присъства на благотворителен бал, който се организира в Лондон през октомври т.г. Целта на мероприятието е да привлече общественото внимание към проблемите на болните от рак на гърдата - тема, която Кайли определено е взела присърце.

Междувременно, преди броени дни, Кайли получи две номинации за наградите ARIA - австралийския еквивалент на английските Brit награди. Номинациите са за "Най-добра изпълнителка" и "Най-добър поп рилийз" за изключителния й хит "I Believe In You", а церемонията по награждаването ще е на 23 октомври т.г. в Сидни, Австралия.

"Каква чудесна новина! За мен беше такава радост да напиша и запиша песента "I Believe In You" заедно със Scissor Sisters за сборния ми албум. Изключително съм развълнувана от приема на песента и от тези номинации", коментира номинациите Миноуг в официалния си сайт.

В момента певицата преминава през лечебен курс химиотерапия в Париж; макар и доста променена и отслабнала, тя възнамерява да направи всичко възможно да бъдат набрани повече средства за изследването на рака. Засега не се знае кога Кайли ще обяви новите дати за пропадналото си турне "Showgirl", но е ясно, че тя няма да е сред изпълнителите на бала в Лондон.

Сподели.