Kylie Minogue – "Showgirl"

Pinterest LinkedIn +

Кайли Миноуг пуска на пазара ново DVD с концертни изпълнения от последното си недовършено турне “Showgirl”. Заглавието трябва да излезе на 28 ноември. Записът е направен по-рано тази година по време на концертите на певицата във Великобритания. За Кайли това беше най-успешното турне на английска земя в продължение на години. Всичките 23 дати бяха разпродадени и счупиха рекордите по приходи.

Днес австралийската поп икона държи рекорда за най-посещавани нощни шоу-спектакли на жена изпълнител в следните градове – Глазгоу, Бирмингам, Манчестър и Лондон.
Турнето “Showgirl” струваше 5 милиона паунда и представи най-добрите моменти от кариерата на Кайли като изпълнителка и сценична легенда.
 
За първи път феновете от цял свят ще имат изключителната възможност да се насладят на повече от 2 часа шоу, което бе заснето в началото на май тази година в “Ърлс Корт”. DVD-то съдържа непоказвани досега документални кадри, озаглавени “Зад перата” - 20-минутен филм, създаден специално за DVD-то. Почитателите на Кайли могат да видят и чуят интервюта с нея зад сцената и дори в личната й съблекалня. Думите на певицата са най-истинското доказателство за това как се прави и как се изживява един уникален шоу-спектакъл. Специална секция съдържа скрийнсейвъри и нови фотосесии на певицата. 
 
Повече от 300 000 души от Великобритания  се насладиха на поп-дивата.
 
Отзивите за концертите са идентични:
 
“Кайли просто е шоу-икона – едно абсолютно поп съвършенство!”
Evening Standart
 
“Шоуто притежаваше всичко – пищност, блясък, мъдрост и ирония. Тя изпълни “Confide In Me”, сякаш Шърли Беси пее песен за филм с Джеймс Бонд. След това Кайли изпълни “Somewhere Over The Rainbow” без никакъв музикален акомпанимент. Дали това е музикалното събитие на годината? Определено!”
The Times
 
“Какво шоу!... най-великото шоу на земята. Не беше спестено абсолютно нищо в опита на организаторите да превърнат концертите на Кайли в незабравимо изживяване. 18 Топ 10 хита и общо 27 песни. Шоуто превърна всеки друг концерт да изглежда като училищна пиеса.”
Daily Record
 

“Ние ли си въобразяваме или Кайли наистина е най-сладкото нещо на света?”
Independent On Sunday
 
“След края на гостуването ни в Кайлиленд – невероятен и бляскав свят, където никой не носи една и съща дреха в продължение на 15 минути – е доста шокиращо да си тръгнеш в студената нощ.”
The Observer
 
“Това беше най-голямото и най-амбициозно шоу в една музикална кариера, продължаваща вече 20 години.”
Sunday Herald
 
Траклист:
 
Better The Devil You Know
In Your Eyes
Giving You Up
On A Night Like This
Shocked/What Do I Have To Do/Spinning Around
In Denial
Je Ne Sais Pas Pourquoi
Confide In Me
Red Blooded Woman / Where The Wild Roses Grow
Slow
Please Stay
Over The Rainbow
Come Into My World
Chocolate
I Believe In You
Dreams
Hand On Your Heart
The Locomotion
I Should Be So Lucky
Your Disco Needs You
Put Yourself In My Place
Can't Get You Out Of My Head
Especially For You
Love at First Sight
 
® Анимато Мюзик / EMI
Сподели.