И Kylie Minogue стана писателка

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Кайли Миноуг (Kylie Minogue), която от близо година отсъства от музикалната сцена поради заболяването и лечението си от рак на гърдата, се завръща в ново амплоа. Предстои издаването на първата й книга - приказна история за деца над 6-годишна възраст.

В основата й е заложен и биографичен елемент, тъй като книжката, озаглавена "The Showgirl Princess", разказва за момиченце, което изгрява като звезда на голямата сцена. В илюстровано издание с включени ексклузивни фотографии на авторката, реализирани от дългогодишния й сътрудник Уилям Бейкър (William Baker), тя ще бъде издадена от Puffin през септември.
 
Същото издателство работи с Мадона, издавайки нейните детски книги, първата от които - "The English Roses", прекара 18 седмици в бестселър листа на "New York Times" и е продадена до момента в над 500 000 копия в цял свят. По-късно тази година Мадона ще издаде шестата си книга.
 
"Книжката на Кайли ще се хареса много на всички малки суетни принцеси, които обръщат внимание на външността си и обичат да се забавляват. Прелива от позитивни послания, като например да си уверен в себе си и колко е важно приятелството и способността да работиш с други хора", казва редакторката на книгата, цитирана от BBC.
 
По официална информация от тур щаба й, Кайли ще направи завръщането си на сцена в края на годината.
Сподели.