Kуп страхотни банди в поредица специални партита за София Филм Фест

Pinterest LinkedIn +

И тази година гостите на София Филм Фест ще имат възможността след избраните прожекции да се насладят на парти вечери. Зала "Мати" (над кино Люмиер) отново ще е фестивално място за кино срещи и музикални преживявания.

Всичко започва на 11 март с огнена Jarava, пръскаща наоколо хумористични текстове и танцувални ритми. Групата на Светльо Билярски ще изпълни хитовете си "Шефе, ти си уволнен", "Нема да се нервиш за глупости" и "Как да ги изкарам кинтите" - със специалното участие на брас секцията на Уикеда и гост музиканти, които ще дойдат в "Мати" директно след премиерата на "Добро утро, капитане". 

В събота Doesn't Frogs ще ви въвлекат в шумен поп и загадъчна еуфория, обичайни за всички техни лайв изпълнения.

DJ Onzy (a.k.a. Лючо от Q-Check) ще разтанцува кино гостите с любими rock'n'roll, surf rock, rockabilly класики в неделя, 13 март, а на 14 март предстои среща с една банда, която все още си търси име, но пък вече си е намерила всичко останало, ценно за публиката.

А Band Looking For A Name имат допирни точки със соул, джаз, фънк, блус и алтърнатив рок, но звучат единствено като себе си. Въпреки че дебютният им концерт беше едва преди три месеца, те вече имат един готов за издаване албум и работят по втори. 

P.I.F. се включват в програмата на София Филм Фест на 15 март с най-новите си парчета и с няколко любими кавъра на Фреди Меркюри. Заформя се мини трибют след специалната прожекция на "Queen: Дните от живота ни". 

Музиката на Surbahar Live Band е микс от ембиънт, световно звучене, прогресив транс и трипинг техно. На 16 март на сцената на фестивала ще се качат музикантът и продуцент Павел Стойчев и останалите от групата, представящи музиката му в пълната й прелест и въздействие.

Magi Petrovich & Skiller Live Band са завършекът на музикално-филмовата седмица. На 17 март младата челистка и световноизвестният бийтбоксър Skiller ще озвучат с виртуозни звуци и вибрации пространството. Шоуто започва след премиерата на "И балът продължава".

На 20 март турската група Baba Zula ще закрие София Филм Фест с концерт, част от европейското турне на бандата. Шоуто ще бъде в Sofia Live Club.


Сподели.