Култовият sci-fi сериал Fringe e подновен за последен пети сезон

Pinterest LinkedIn +

Sci-fi сериалът на Джей Джей Абрамс (J. J. Abrams) – Fringe, ще бъде подновен за последен пети сезон. Напук на ниските рейтинги, от Fox Broadcasting са дали зелена светлина на продукцията за нови 13 епизода, с което Fringe ще достигне желаните 100.

Излъчващият се в момента четвърти сезон на Fringe, успява да събере средно по три милиона зрители на епизод. Двойният финал на сезона ще се излъчи на 11 май, като са снимани две версии, поради неяснотата дали сериалът ще свърши или ще продължи.

Гледайки напред, създателите на sci-fi поредицата обещават вълнуващо приключение, което да доведе сериала до неговия край. Според аналитици, макар в момента да губи пари за FOX и Warner Bros. TV, с постигането на пакета от 100 епизода, сериалът ще възвърне загубите, както са възможни и евентуални печалби по-късно.

Режисьорът на сериала - Джей Джей Абрамс, има зад гърба си продукции като "Изгубени" (Lost), "Стар Трек" (Star Trek) и "Супер 8" (Super 8), а в момента работи по все още неозаглавеното продължение на "Стар Трек", което се очаква да излезе през 2013 г.

Сподели.