Кристиано Роналдо е професионалист с всякакви топки (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Всички знаем, че Кристиано Роналдо е кралят на съвременния футбол, въпреки че за някои той е поредният метросексуален смешник, който пръска милионите си по жени и луксозни придобивки. Но той доказа, че умее да жонглира не само с топката на зеления терен, а и с малката топчица за тенис. И то на напълно неочаквано място – в студиото на телевизионно шоу. Кристиано се появи в китайска продукция, където показа изключителните си умения. Преди него в предизвикателството са се пробвали неговите колеги Лионел Меси, Фернандо Торес и Андрес Иниеста.

Всички знаем, че Кристиано Роналдо е кралят на съвременния футбол, въпреки че за някои той е поредният метросексуален смешник, който пръска милионите си по жени и луксозни придобивки. Но той доказа, че умее да жонглира не само с топката на зеления терен, а и с малката топчица за тенис. И то на напълно неочаквано място – в студиото на телевизионно шоу.

Кристиано се появи в китайска продукция, където показа изключителните си умения. Преди него в предизвикателството са се пробвали неговите колеги Лионел Меси, Фернандо Торес и Андрес Иниеста.


Сподели.