Кристен Стюарт за манията на Доналд Тръмп по нея: Беше обсебен, което е ужасно

Pinterest LinkedIn +

Едва ли някой ще се учуди, ако Доналд Тръмп блесне с нелеп Twitter пост по адрес на някоя звезда. Оказва се, че Кристен Стюарт е била една от първите му "жертви". Случката е от 2012 г.

Актрисата говори пред Variety за обсебеността на 45-тия президент на САЩ от нейната личност, започнала в зората на популярността ѝ. И в ерата на технологиите е толкова лесно да се намерят доказателства.

"Той ми беше ядосан преди няколко години, беше обсебен, което е ужасно. Дори не мога да го разбера. Наистина не мога. Не искам да вярвам, че се е случило. Това е лудост".

Звездата от поредицата Twilight (Здрач) се превръща в цел на Тръмп, когато в медиите се разпространява информация, че тя е изневерила на тогавашния си приятел Робърт Патинсън с женения режисьор Рупърт Сандърс.

"Всеки знае, че съм прав, че Робърт Патинсън трябва да зареже Кристен Стюарт. След няколко години той ще ми благодари. Бъди умен, Робърт", гласи един коментар на бизнесмена от 22 октомври 2012 г.

По това време, разбира се, Кристен не обръща кой знае какво внимание на нападките. В крайна сметка никой не обръщаше внимание на Тръмп преди пет години. Както тя допълва: "Той беше просто реалити звезда".

Donald Trump Kristen Stewart

Donald Trump Kristen Stewart

Сподели.