Криско за скандала в Горна Оряховица: За един прозорец стана голямо чудо

Pinterest LinkedIn +

Криско коментира появилата се в медиите информация, според която на Нова година той и компанията му са опустошили хотел в Горна Оряховица, където рапърът е бил поканен да изнесе концерт в празничната нощ.

"Жълтите медии, както аз ги наричам "кафявите" понякога, имат огромната дарба да правят от мухата слон, защото аз счупих един прозорец, а те изкараха, че с моите приятели сме счупили цял хотел.

Имахме оплаквания още като пристигнахме в хотела, защото колкото беше студено навън, толкова беше студено и в него. Ние бяхме и с балет момичета, които също се оплакваха, че не могат да стоят в хотела", заяви Криско в ефира на bTV.

"Искам да благодаря на кмета, защото той също после каза, че съжалява, че ни е настанил в този хотел. Самите управители дойдоха и казаха: "Ами, вие ако идвате от Люлин...". Не знам това какво означава - някаква обида към хората от Люлин ли?! Аз не можах да разбера. Казаха: "За нас е топло".

Така или иначе, ние си изкарахме Новата година. Ходихме после на дискотека в Търново и като се върнахме, искахме да вземем още една стая, която организаторите бяха казали, че са ни запазили, ако се наложи. Те искаха да я заплатим още преди да сме я използвали. Ние я заплатихме, но имаше разправия.

Единственото нещо, което аз си признавам и не бих се отрекъл, е, че счупих един прозорец, за което си платих и ми стана странно, защото от, нали, някаква спречка, за която си заплатил, те се опитват да те изкарат хулиган. Счупена стена няма, счупен телевизор няма, има само счупено стъкло, за което си платих. Написаха ми фактура за 500 лева и ни казаха да напуснем хотела, което така и стана.

Като цяло за един прозорец стана голямо чудо. Жълтите медии... айде, да не казвам точно кой сайт, дето завършва на "иц"... да им изсъхнат клавиатурите...

Не съм бил задържан. Дойдоха полицаи, отведоха ме до районното, разбрахме се, казах, че ще поема щетите. Разписах се на някакви листа. Не съм бил задържан - няма такова нещо", уточни Криско пред Антон Хекимян на 4 януари.

"Бяха писали: "в 7 часа на 1 януари са се държали неадекватно". Ами на 1 януари в 7 сутринта нали... аз съм бил гост на града, пели сме, всичко сме направили... нормално е после да отидем да се почерпим", допълни рапърът, който спечели конкурса "Зелената песен на България" с парчето "Няма к'во да стане".

"Опитвам се да съм пример за младите, доколкото е възможно. Ако се прави нещо, трябва да се пие алкохол в границите. Това е. (...) Засега правя само музика, искам да правя и нещо, свързано с киното, но когато му дойде времето", каза още Криско.

Сподели.