Криско с отворено писмо за скандала с благотворителния концерт в Стара Загора

Pinterest LinkedIn +

Днес, 17 декември, два дни след проведения в Стара Загора благотворителен концерт, на който трябваше да участва и Криско, неговият личен PR Борислав Иванов разпространи официално писмо до медиите по повод оттеглянето му от събитието.

Организаторите от местната рап група Стз Отбора оповестиха като причина за "бягството" на Криско невъзможността да платят хонорара му предварително. Случилото се провокира сериозен отзвук в социалните мрежи и персонална критика срещу изпълнителя на хитовете "Почивни дни" и "Кой ден станахме".

"Обръщам се към всички медии, като се надявам да отразят обективно случилото се. Като личен PR на Криско аз лично водих предварителните преговори за въпросния концерт в Стара Загора в помощ на 16-годишния Миро. В деня, когато ми се обади въпросният Стоян Стоянов, той заяви, че иска Криско да се включи в концерта и допълни, че за Криско и още един от изпълнителите е подготвен хонорар въпреки целта на концерта.

В телефонния разговор аз разясних какви са нашите условия и направихме отстъпка от хонорара, тъй като концертът е благотворителен. Чувахме се още няколко пъти, а последният беше час преди концерта, до този момент никой от нас не беше уведомен, че имат проблем с парите.

Ние не сме животни, щяхме да влезем в положение, но никой не сметна за нужно да ни каже. Потресен съм от наглото отношение на организаторите спрямо Криско. Пред свършен факт, след като Криско вече е пристигнал, заявяват, че пари няма. Защо чак тогава? Защо не ни уведомиха предварително?

Криско пак влиза в положение и казва, че не иска целия хонорар, само част от него, другата част я дава на Миро! Организаторите заявяват, цитирам: "Не ни интересува - ако искаш пей, ако искаш - не. Пари няма!" Този тон ли трябва да се държи?

Разговорът разбира се продължава да се води със същата наглост, при което който и да е изпълнител би се обидил и би си тръгнал! Това разбира се не е големият проблем, по-потресаващ беше фактът, че организаторите имаха супер наглото и високомерно поведение, твърдейки, че Криско е станал и си тръгнал, след като чул, че няма пари.

ТОВА НЕ Е ИСТИНАТА!

Причината Криско да си тръгне е нечовешкото отношение. Въпросните хора, които организират концерта, явно доста са си повярвали, тъй като твърдят, че причината е парите! Така е представено и на хората, които са присъствали на концерта! Защо, драги ми организатори, не разказахте какво е било вашето държание. Не може да се държите, както си искате и да си мислите, че някой ви е длъжен.

Аз като PR на Криско и преди всичко като приятел мога да Ви кажа, че той е изключителен човек. Само тази година той е участвал в над 15 благотворителни концерта и със, и без хонорар, така че твърдението, че е алчен, не е вярно. Защо никой не каза: "Браво, Криско. Подкрепяш толкова благотворителни каузи", но веднага след като си е тръгнал от 1 концерт заради обидното отношение, всички го нападат.

Сигурен съм, че ако организаторите имаха друго отношение и поведение, сега нямаше да се налага да пиша това писмо. Смешно е тези рапъри да си правят PR най-вече на гърба на болното момче. Засрамете се! Потърсете вината първо в себе си, а след това нареждайте".

Мишо Шамара защити Криско: Още е малък! Вината е в прогнилата система>>

Гледай видео с Криско>>

Сподели.