Крис Хемсуърт и Елън направиха най-сладката изненада на фенки на актьора

Pinterest LinkedIn +

По случай Деня на административните служители в САЩ Елън Дедженеръс покани звездата Крис Хемсуърт, познат ни още като могъщия Тор от филмите на Marvel. На самия Крис скоро му предстои превъплъщение като служител в офис в новия филм на култовата поредица Ghostbusters (Ловци на духове). В кадрите виждаме австралийския актьор да се промъква бавно по коридорите, след което внезапно се появява пред нищо неподозираща секретарка, която видимо е голям фен на Хемсуърт, както личи от неговите плакати наоколо. Звездата не пропуска да се почерпи и с всички останали служители в офиса. Какъв по-добър завършек на работния ден!

По случай Деня на административните служители в САЩ Елън Дедженеръс покани звездата Крис Хемсуърт, познат ни още като могъщия Тор от филмите на Marvel. На самия Крис скоро му предстои превъплъщение като служител в офис в новия филм на култовата поредица Ghostbusters (Ловци на духове).

В кадрите виждаме австралийския актьор да се промъква бавно по коридорите, след което внезапно се появява пред нищо неподозираща секретарка, която видимо е голям фен на Хемсуърт, както личи от неговите плакати наоколо. 

Звездата не пропуска да се почерпи и с всички останали служители в офиса. Какъв по-добър завършек на работния ден!


Сподели.