Кречетало - отново на екран, вече по Нова Телевизия

Pinterest LinkedIn +

ТВ предаването КРЕЧЕТАЛО, продуцирано от Sofia Music Enterprises се завръща на екран! Вече с ново заглавие – “СВЕТОВНА МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА КРЕЧЕТАЛО”, популярното ТВ шоу стартира по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ тази неделя, 13 юни 2004, от 23.00 часа.


Предаването ще се излъчва всяка седмица и вече ще с времетраене 60 минути, променена концепция и нова супер атрактивна визия!

СВЕТОВНАТА МУЗИКАЛНА ПРОГАМА КРЕЧЕТАЛО ще стартира с наскоро провелия се в София концерт на Джетро Тал. Екипа на КРЕЧЕТАЛО е получил ексклузивното право да заснеме целия софийски концерт на групата и голяма част от него ще бъде премиерно излъчен в първото издание на предаването. Зрителите ще могат да видят и единственото телевизионно интервю на лидера на групата Йън Андерсън и дори ще чуят легендарната му флейта в едно специално “задкулисно” изпълнение.

Откровенията по телефона и на Трансглобъл Ъндърграунд и Джудас Прийст дни, преди концертите им в София, отново тази неделя в Кречетало. В предаването ще можете да видите и пънк-цирка, който Ди Тотен Хозен и техните фенове сътвориха в центъра на София. Ще чуете и доста важни новини от българския музикален живот, както и условията за участие в специална игра, само за най-запалените фенове, които пред камерите на КРЕЧЕТАЛО ще се срещнат с прогресив метъл групата Куинсрайк.

Сценаристи на КРЕЧЕТАЛО са Васил Върбанов и Илиана Бойчева, режисьор е Кирил Божилов – Кико.

От няколко месеца програмата има и радио вариант, който се излъчва в цяла България, или общо в над 35 национали и регионални радиостанции, между които са БНР – “Хоризонт”, “Ретро радио”, радио “Гонг”, “Южен Бряг” – Бургас, радио “Стара Загора”, радио “Велико Търново”, радио “Варна”, радио “Плевен” и много други.
Сподели.