Красиви голи жени и Ozzy Osbourne в новия "Playboy"

Pinterest LinkedIn +


На 26 септември на пазара ще се появи новият брой на сп. "Playboy". Освен многото атрактивни фотосесии, в брой 43 са намерили място още интервюта с писателя Христо Калчев, рок-легендата Ози Озбърн и Флавио Бриаторе от Формула 1, и интригуваща колекция от статии. На корицата е Мария Целкинска.

Чаровната брюнетка Мария Целкинска е първа подгласничка на националния конкурс Playmate of the Year (2005), който се проведе през юли т.г. и бе спечелен от силистренката Албена Петрова. Мария е от Видин, следва моден дизайн във Варна, работи като барман в местния Planet club и носи титлата Superstar of the year 2005. Фотосесията й е реализирана от Васил Къркеланов в курорта Русалка.

Втората голяма сесия в октомврийския брой е на червенокосата Олга Христова – най-високата и надарена участничка в Playmate-конкурса. Нейните снимки са заснети в конна база с участието на един от най-расовите жребци в България.

Чуждестранното участие в октомврийския Playboy представя един от най-красивите модели на полското издание – ослепително красивата Каша.

Голямото Playboy Interview в #43 е с Христо Калчев, автор на популярната поредица “вулгарни романи” за живота на най-големите фигури от тукашния подземен свят. В разговор с журналистката Кристи Петрова писателят коментира не само последното поръчково убийство – това на Георги Илиев, но и крими-ситуацията в България като цяло.

С отговори на плейбойските “20 въпроса” е представен рок-динозавърът Ози Озбърн (Ozzy Osbourne), който тази година гостува и в България. Известният автомобилен журналист и тв коментатор Иван Тенчев пък гостува с ексклузивен материал и интервю с плейбой №1 във Формула 1 – Флавио Бриаторе, направен в Истанбул.

С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Иван Бакалов (“Министри и обещания”), Светльо Витков (“ИстЕрията на Хиподил, част III”) и нашумелият със скандалните си репортажи от потайностите на софийския хайлайф Джеймс Попов (“Какво ново в Клуба на мутресите”). Разказът на броя – “Аптекарката”, е написан от известния български писател Чавдар Шинов.

Сподели.