Краят на Game of Thrones идва по-скоро, отколкото очаквате

Pinterest LinkedIn +

Всички фенове на Game of Thrones (Игра на тронове) са недоволни заради едногодишното чакане на всеки следващ сезон. Изглежда този проблем скоро няма да е на дневен ред, тъй като краят на сериала е по-близо, отколкото си мислехме.

ВИЖ ОЩЕ: Актьорите от Game of Thrones – преди и сега (Снимки)

В интервю за Variety създателите на поредицата Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайз споделиха, че планират да направят още само 13 епизода след края на предстоящия шести сезон. 

"Мисля, че ни остават последните 13 серии след този сезон. Навлизаме в последната обиколка", споделя Бениоф и допълва: "Това е моето предположение, въпреки че нищо не е твърдо решено, но към това се стремим."

Много пъти идеите на двамата сценаристи са се различавали от тези на ръководството на HBO, но изглежда този път всички са на една страница в книгата. 

Програмният президент на телевизията Майкъл Ломбардо твърди, че също е говорил с тях и за момента това е уговорката. 

"Според посоката, в която вървят всички истории, изглежда ги чакат поне още две години работа. Сигурен съм, че ще измислим най-доброто решение", коментира Ломбардо пред медията.

Дали това означава, че ще получим два кратки сезона през 2017 и 2018 г., или все пак ще има съгласие за пълни 10 епизода всяка година – предстои да разберем. Едно е сигурно: Зимата за един от най-успешните сериали на HBO наближава с всеки изминал ден.


Сподели.