Кошчета за отпадъци пеят в новия клип на Дидо от Deep Zone

Pinterest LinkedIn +

Dian Solo, известен повече като Дидо от Deep Zone, е готов с дебютния си самостоятелен сингъл - "One More Time". В българския ефир вече е в ротация и видеоклипът към парчето.

Песента е под надслов "Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре" и цели да запознае младото поколение с проблема за глобалното замърсяване. Засегната е и темата за алтернативните и екологични източници на енергия.

Имено с тези идеи е обвързан и видеоклипът към "One More Time", като главните герои в него са специално създадените за целта - пеещи и танцуващи цветни кошчета за отпадъци.

Любопитно е, че това са истински кошове, превърнати обаче в кукли и облечени в четири различни стила – реге, хип-хоп, пънк и техно. В клипа, кошчетата биват раздвижени от кукловода Полина Христова.


Парчето на Дидо от Deep Zone ще бъде съпроводено от създаването на еко инициатива.  

В лентата взима участие и едногодишният син на Дидо от Deep Zone - Кристиан, а режисьор на продукцията е Кирил Божилов.

Парчето "One More Time" на Dian Solo е четвъртият солов проект на членовете на Deep Zone. Наскоро последователно в българския ефир се появиха самостоятелните сингли "Целувка за сбогом" на Joanna Dark, "Chance To Love You" на JuraTone и "I Remember" на диджей Rossko .

Въпреки соловите си проекти, Deep Zone продължават съвместната си работа като група и в момента подготвят предстоящия си нов студиен албум.

Сподели.