"Корпус за бързо реагиране" с пищна премиера, куп звезди уважиха партито

Pinterest LinkedIn +

На 21 февруари, в популярен столичен мол със звездно и изключително пищно шоу се състоя официалната премиера на най-новия български филм "Корпус за бързо реагиране". Стотици гости уважиха усилията и труда на звездния актьорски състав, взел участие в реализацията на продукцията.

Освен главните герои, на представянето на комедията присъстваха режисьорът Станислав Дончев – Стамбата, целият екипа, заснел лентата и много популярни имена от родния шоубизнес.

По червения килим минаха тримата "агенти" от корпуса – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов, "лошият" Мариан Вълев и неговата екранна съпруга Диана Любенова. Нейн кавалер беше американският продуцент Лес Уелдън, който е дългогодишният й приятел.

Купона уважи и една от най-популярните плеймейтки в последните години - Златка Димитрова, която изпълнява ролята на тайнствена клиентка на Корпуса за бързо реагиране във филма. Тя бе придружена на партито от известния български топмодел Виктория Джумпарова.

Диляна Попова също изгледа най-новата българска комедия в компанията на приятели. Башар Рахал, превъплъщаващ се в лентата в персонажа на ром с изложба в Лувъра, пък пристигна за премиерата лично от Америка, където живее.

Сред гостите се отличаваха още и небезизвестният боксьор Коко Тайсъна, който е един от героите в комедията, Магърдич Халваджиян, Влади Въргала, Денис Ризов, Георги Стайков, Христо Сираков, рапърът Спенс, Rachel Row и др. Официалната поява на "Корпус за бързо реагиране" по киносалоните в цялата страна е на 2 март.


Сподели.