Korn направиха исторически лайв без Jonathan Davis. Виж видео и снимки

Pinterest LinkedIn +

Въпреки здравословните проблеми на своя фронтмен Джонатан Дейвис (Jonathan Davis), който понастоящем е хоспитализиран в Лондон, американските рокаджии Korn не разочароваха феновете си на популярния Download Festival този уикенд.

В 30-минутния сет от общо 8 парчета на групата мястото на Дейвис заеха негови знаменити колеги: Jesse Hasek от 10 Years, M. Shadows от Avenged Sevenfold, Dez Fafara от DevilDriver, Benji Webbe от Skindred, Corey Taylor от Slipknot/Stone Sour и Matt Heafy от Trivium.

Няколко видеоматериала, в това число версията на "Freak on a Leash" с Corey Taylor от Slipknot зад микрофона, както и избрани снимки от пърформанса, вече са публикувани за широката аудитория Тук
 
Заболяването на Дейвис, което вече наложи отмяна на концерт от настоящото "See You on the Other Side" световно турне на Korn, продължава да се пази в тайна. То е причина за отмяна и на утрешния гиг на групата в холандската Heineken Music Hall в Амстердам, където специален гост трябваше да бъдат завърналите се от България Hatebreed. В Интернет форумите вече гравитират слухове, че вероятно цялото турне на Korn ще бъде отменено.

Сподели.