Корейска звезда пита българинът шеф Микаел "Какво мислиш за мен?"

Pinterest LinkedIn +

Корейската актриса и певица Sunny от Girls Generation пита българският готвач Мишо Ашминов какво мисли за нея по време на гостуването ù в кулинарното шоу на телевизия JTBC "Погрижи се за хладилника ми". Водещите я питат дали има въпрос към някой от готвачите и тя казва, че винаги е искала да попита шеф Микаел какво мисли за нея. Това предизвиква бурни реакции сред публиката. Михал Ашминов е български готвач, който живее в Южна Корея и е собственик на единствения български ресторант в Сеул. А от няколко години е и телевизионна звезда и един от най-разпознаваемите българи на Корейския полуостров.

Корейската актриса и певица Sunny от Girls Generation пита българският готвач Мишо Ашминов какво мисли за нея по време на гостуването ù в кулинарното шоу на телевизия JTBC "Погрижи се за хладилника ми".

Водещите я питат дали има въпрос към някой от готвачите и тя казва, че винаги е искала да попита шеф Микаел какво мисли за нея. Това предизвиква бурни реакции сред всички в предаването.

Михал Ашминов е български готвач, който живее в Южна Корея и е собственик на единствения български ресторант в Сеул. А от няколко години е и телевизионна звезда и един от най-разпознаваемите българи на Корейския полуостров.


Сподели.