Кооператив на Barbarian и Wizard превъртя Hardcore режима на Diablo III (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Само месец след световната премиера на играта, очаквана в продължение на над 10 години, Diablo III вече има своите първи шампиони – подвизаващите се под псевдонимите Kripparian и Krippi, който първи успяха да превъртят хардкор режима й, при това още преди появата на пач 1.0.3, улесняващ изиграването на акт II, III и IV.

За да бъде завършен HC Inferno, даденият играч трябва нито веднъж да не допусне героят му да загине – нещо, което при нормална трудност може да прави колкото пъти пожелае, стига да успее след това да се върне в "тялото" си с все инвентара му.

Избирайки за класове на своите герои Barbarian и Wizard, Kripparian и Krippi са успели да победят последния противник в играта за по-малко от 24 минути.

Цялостната им концепция е почивала на тактиката hit § run (удари и бягай) и прецизния тайминг на накъсвания на геймплея в хода на най-смъртоносните атаки.

След първоначалния си скептицизъм относно постижението на двамата играчи, мениджърът на връзките с общността на Diablo III, Bashiok, лично им се извини и ги поздрави чрез съобщение в Twitter.


Сподели.