Концертът на W.A.S.P. в "Кречетало" по Нова Телевизия

Pinterest LinkedIn +

Музикалната програма "Кречетало" засне част от концерта на W.A.S.P. в София, състоял се на 30 ноември 2004 г., в рамките на зимното издание на Фестивала Арена музика 2004. Записът от шоуто ще бъде излъчен на 5 декември (неделя) и 7 декември (вторник) по Нова Телевизия след полунощ.


Освен няколко песни от софийския концерт, провел се в препълнената столична зала "Хр.Ботев", зрителите ще могат да видят и изпълнения на W.A.S.P. от други концерти, както и интервюто, което лидера им Блеки Лоулес даде в България. От разговора му с Васил Върбанов ще научите къде живее днес световната музикална легенда, чието истинско име е Steve Edward Duren, какво мисли за световния метъл, какво е да си в света на шоубизнеса вече над 20 години и още много интригуващи откровения.

В предаването ще видитe и среща на екипа с подгряващите български групи SJK и Sheky and The bloody boys с новини за бъдещите им творчески планове и интересни моменти от представянето им на шоуто!

Обширната тема ще има продължение. В следващия брой на телевизионното "Кречетало" ще бъде довършена историята с втора част от размислите на Блеки на софийска земя - как ще кара Коледа и какво таи в сърцето си по вечния “индиански” въпрос в Америка. Пред вас ще се появи и концертният мениджър на W.A.S.P., който от 23 години работи и с Iron Maiden – легендарният Стийв Гад – за да разкрие някои тайни иззад кулисите на големия рок бизнес!

Сподели.