Концертът на Scorpions в София - на 25 октомври

Pinterest LinkedIn +

Концертът на Scorpions ще се състои на 25 октомври от 19:00 ч. на стадион "Академик-Плиска" (до БАН), съобщиха организаторите.

Както е известно, последното шоу на легендарните рок музиканти в България трябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на Клаус Майне се наложи да бъде насрочена по-късна дата.

Досега закупените билети за събитието ще важат без презаверка за 25 октомври.

Лица под 18-годишна възраст, при влизане на стадион "Академик-Плиска", задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето трябва да има валиден билет за концерта и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето, може да бъде и ученическа карта.

За лицата с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето те ще могат да наблюдават шоуто на Scorpions. Повече подробности за пропускателния режим предстои да бъде оповестена.

Сподели.