Концерт-спектакъл ще събере на една сцена най-обичаните български изпълнители

Pinterest LinkedIn +

За първи път от много години насам част от най-обичаните български изпълнители ще пеят на една сцена във Варна. Концерт-спектакълът е на 30 ноември 2018 г. и в програмата му са включени любими български естрадни и популярни песни.

Някои от изпълнителите не са излизали на живо пред почитателите си във Варна от години. Като например група "Тоника СВ", които ще се представят заедно с Ваня Костова, група "Трик" начело с Етиен Леви, "момчето, което говори с морето" Панайот Панайотов, Нели Рангелова, която преди дни отбеляза 40 години на сцена с грандиозен концерт в София.

Останалите изпълнители са Веселин Маринов, Силвия Кацарова, "Трамвай №5", Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Маргарита Хранова. Над 30 танцьори от танцовата школа "Електра" ще се постараят концертът да се превърне в спектакъл.

Водещ на над 3-часовата програма ще бъде друг любимец на публиката – Георги Мамалев, който също се готви да изпее няколко от емблематичните хитове на група "НЛО".

Малко преди Коледа този невероятен концерт-спектакъл ще ви пренесе в света на музиката чрез български песни, които отдавна са се превърнали в класика. Ще си припомним колко е важна хармонията между качествена музика, текст и аранжимент!

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от всички каси на EasyPay, онлайн на EpayGO или на касата на Двореца на културата и спорта във Варна. За да си гарантирате добри места, не чакайте последния момент.
Сподели.